1989 - 2014

 

    

Den. 30. august 2009

 

I år er det 20 år siden Mini Club Fyn blev stiftet. I den andledning fejre vi klubbens 20 års jubilæum sammen med sommertræffet den 28 - 30 august 2009.

 

Træffet statede fredag og der kom folk hele dagen og nogen også hen under aftene. Vejret var desværre lidt trist med regn og skyer på himlen, men folk holdte humøret alligevel.

Der blev grillet og hygget i teltet fredag aften, med musik og billeder fra klubbens tid som vores formand havde stået for.

 

Lørdag kørte vi fælles tur til Assens teglværk, hvor vi var inde at se strøjer samlingen og teglværket.

Begge dele var meget spændene og intersant at se og hører. Vi havde en go fortæller med rundt som kunne fortælle en historie om stort set alle bilerne og om personerne der havde haft dem.

Jeg tro jeg kan sige for alle at der var masser af interesante og spændene biler at se og hør på. Vi fik lov til at hører et par af bilerne startet og det var jo næsten som at hører en gammel mini... Eller var det, jeg syntes i hver fald personligt at den Farrari der bliv startet til sidst for at få os til at skrubbe af havde en ret sød lyd og især da den fik lidt at leve af. Det tror jeg desværre ikke en mini kunne leve op til, men nu skal jeg jo passe på med hvad jeg siger der var jo mange andre mini kører med som nok har kørt med lidt mere spændene motor end mini 1100.

 Efter rundvisningen af bilerne, gik vi over og så teglværket, hvor vi blev vist rundt og fik fortalt om hvor mange sten de producere. 40 mio. mursten fordelt på både maskinsten  og blødstrøgne sten i mange varianter samt specialsten. Det er ikke så lidt og så er de kun 6 mænd på arbejde af gangen.

Vi også fik fortalt om ovnen de "bagte" stenene i, om de havde de farver de kunne lave, om maskinerne og meget mere.

Alt i alt tror jeg ikke jeg var den enste der syntes de 50 kr. det kostede for at komme ind var godt givet ud....

 Som vi skulle hjem dernede fra begyndte det at regne og det regnede ikke bare lidt, nej det stod faktisk ned i stænger. Men vi kom væk fra det nu længer ind mod midten vi kom.

Vi skiltes her fra, nogen kørte ind til byen og spiste og andre kørte hjem på pladsen igen.

 Kl. 15.00 var vi 7 biler der kørte til Kertemide og fik is, da der var nogle jyder der mente når nu de blev snydt sidste år, med at få is fra VaffelHuset i Kertemide sidste år skulle vi derned i år.

 Mange var inde i Odense det meste af eftermiddagen hvor der også var noget bil show og der var amerikaner inde at kører i gaderne først på aftene.

 Der var aftens mad i teltet fra kl. 19.30 af og en times tid frem hvor slagteren grillede og der var forskelligt tilbehør til og så var det tid til lidt amerikansk lotteri og pokal til træffets mini.

Jeg kan da lige nævne af træfftes mini blev Chris Rassmusens mini med nr. 27. Så endnu en gang tillykke med det.

 Der var desværre en af minierne der ikke havde det så godt efter turen inde i byen, som nogen hjalp med at få lavet om aftene så der var værksted snak og hygge i garagen.

Andre nød live musiken i teltet med lidt drikkelse, dans og snak til langt ud på natten. 

 

Søndag ja hvad er der at sige, en dag hvor det står på at pakke sammen og hjemture, som føles alt for lang efter sådan en weekend.

 

Vi i Mini Club Fyn takker for det gode frem møde og en go weekend, trods det lidt triste vejr:-)

 

Anita Gjervig Pedersen